Vandaag werden er niet één, niet twee maar liefst drie parken bezocht!

Na het ontbijt vertrokken wij even na negen uur met een gevulde koelbox en rugzak, op weg naar Canyonlands NP, vervolgens naar het naastgelegen Death Horse State Park en als toetje Arches NP.

Het weer was prachtig, en dat terwijl het hier gisteren nog met bakken uit de hemel schijnt gekomen te zijn. In Arches waren zelfs delen afgezet vanwege overvloedig regenwater. Maar op wat plasjes na was daar vandaar niets van te merken. Het lijkt wel of iemand boven de regie strak in handen heeft en ons tot nu toe het allerbeste doet toekomen?.

Denken wij ook telkens weer het mooiste al gezien te hebben, worden wij toch telkens weer verrast door nieuw natuurschoon.

In alle drie de parken werd flink door ons gewandeld of gehiked zoals dat hier heet. Aangezien al deze kilometers toch wel de nodige energie hebben gekost en foto’s meer zeggen dan 1000 woorden wil ik het voor vandaag graag daarbij laten.

(Klik of tap op de onderstaande foto’s voor een vergroting)

Om zeven uur s avonds waren wij weer terug in ons hotel. Na een cola en een Bud, schoon wel wel naar Pasta Jays waar wij heerlijk Italiaans hebben gegeten.

Morgen een relatief kort ritje waarbij wij onder weg Natural Bridges National Monument (hij stond op het lijstje Esther ?) aandoen en het uit veel Westernfilms bekende landschap van Monument Valley.

Welterusten, wat ons betreft dan.